Idući događaj:
The Wolf Warm Up Party
Najbolji način za najaviti glavnog gosta naše ovogodišnje konferencije, Jordana Belforta je da napravimo party i prigodno ga nazovemo The Wolf Warm Up Party.
KUPI ODMAH
00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi

Kako iskoristiti poslovni influence za razvoj poslovanja?

Dragan Petric je jedan od najuspješnijih informatičkih novinara s ovih prostora, urednik i analitičar. Strast su mu putovanja i nove tehnologije te uspješno kombinira oboje. Redoviti je gost međunarodnih tehnoloških sajmova.

KOGA SMO SVE UGOSTILI

Milunov prodajni model

Uz već poznati koncept Prodajnog Mindseta gdje su sudionici naviknuti na stalno upoznavanje novih vrijednih poslovnih kontakata, otvaranje novih poslovnih prilika te kao dodani benefit vrhunske hrane i pića uključenih u cijenu sudjelovanja, donosimo i vrijedan sadržaj, a naš sljedeći gost je Toni Milun.

Zašto Toni?

Sigurno Tonija poznajete kao matematičara, možda i kao edukatora o osobnim financijama, no Toni i njegov tim u pozadini skrivaju vrlo interesantnu prodajnu priču. Saznajte prodajne koncepte koji stoje u pozadini Milunovog uspjeha, osvjestite nešto što i sami možete primijeniti, a trenutačno vam je izvan radara. Dođite, poslušajte, naučite, uz to se dobro i zabavite te proširite svoj krug poznanstva.

KOGA SMO SVE UGOSTILI
Copyright ©️ 2023 Prodajni Mindset
cross