Kako iskoristiti poslovni influence za razvoj poslovanja?
Dragan Petric je jedan od najuspješnijih informatičkih novinara s ovih prostora, urednik i analitičar. Strast su mu putovanja i nove tehnologije te uspješno kombinira oboje. Redoviti je gost međunarodnih tehnoloških sajmova.
Zagreb – Sky Office
27. travanj 2023. u 19 sati
00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi

Kako iskoristiti poslovni influence za razvoj poslovanja?

Dragan Petric, odnosno od milja znan kao Rocky Balboa za siromašne, profilirao se tijekom posljednja dva desetljeća kao uspješan informatički novinar, urednik i analitičar. Posebno je oduševljen digitalnom ekonomijom, novim poslovima, startup poduzećima te mobilnom tehnologijom i uslugama. Strast su mu putovanja i nove tehnologije te uspješno kombinira oboje. A ono što vidi, donese i u naš kraj. Samo ćemo reci da on stoji iza nekih od najpopularnijih konferencija u Hrvatskoj. .debug (najveća developerska konferencija u Hrvatskoj), Bug Future Show (najveći tech show u Adriatic regiji) i Idea Knockout (najveće startup natjecanje u Adriatic regiji).
KUPI ULAZNICU

O gostu

Dragan Petric
Tijekom posljednja dva desetljeća Dragan Petric radi kao novinar, urednik i analitičar. Posebno je oduševljen digitalnom ekonomijom, novim poslovima, startup poduzećima te mobilnom tehnologijom i uslugama. Napisao je nekoliko tisuća članaka za časopise i novine u SAD-u i Europi.

Često posjećuje velike svjetske tehnološke sajmove kao što su CES, Mobile World Congress, IFA, itd. Trenutno je glavni urednik Buga, najpopularnije tehnološke publikacije u Hrvatskoj, te voditelj Stručne grupe za mobilne uređaje u EISA-i, najprestižnija organizacija tehnoloških publikacija na svijetu.

Također organizira i vodi operativni tim koji je zadužen za .debug (najveća developerska konferencija u Hrvatskoj), Bug Future Show (najveći tech show u Adriatic regiji) i Idea Knockout (najveće startup natjecanje u Adriatic regiji)
Tvrdi da mu je jedan od većih uspjeha što je imao prilike vidjeti Bill Gates-a uživo (tako navodi na svojoj web stranici).

O prodajnom mindsetu

Prodajni mindset jedinstven je koncept evenata, edukacije i networkinga osmišljen kako bih vam pomogao da unaprijedite svoje prodajne vještine, budete u toku s najnovijim strategijama vrhunskih prodavača te izgradite svoj network sa 100+ novih kvalitetnih kontakata iz poslovne zajednice.

Evente održavamo u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Rovinju tijekom cijele godine, a kruna koncepta Prodajnog mindseta je MEĐUNARODNA Prodajna konferencija u studenom 2023. godine na kojoj možete očekivati neočekivano.

Cijena ulaznica

Regular  ulaznica

Ulaznica za event
Hrana i piće uključeni u cijenu ulaznice
Panel predavanje
Cigara kao lifestyle radionica (trajanje 2 sata) u sklopu eventa

40 € (301.38 kn)

VIP ulaznica

Ulaznica za event
Hrana i piće uključeni u cijenu ulaznice
Panel predavanje
Cigara kao lifestyle radionica (trajanje 2 sata) u sklopu eventa

69 € (519.88 kn)

Sales klub

6 Regular/VIP ulaznica za evente
Hrana i piće uključeni u cijenu ulaznice
6 predavanja
Pristup online sales klubu do 31.12.2023.
Poklon kupon u vrijednosti 60 eura za NLP edukacije *kupon je prenosiv na drugu osobu
Ukupna ušteda: do 238 eura
Cigara kao lifestyle radionica (trajanje 2 sata) u sklopu eventa

Sponzori

Copyright ©️ 2023 Prodajni Mindset
cross