The Wolf Strikes Again 
17. Studenog 2023.

THE WOLF STRIKES AGAIN: U ZAGREB STIŽE PRAVI VUK S WALL STREETA

Danas jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih govornika, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, po čijim je memoarima nastala i holivudska ekranizacija s čak pet nominacija za Oscara, glavna je zvijezda međunarodne konferencije u organizaciji već uigrane ekipe iz Prodajnog mindseta

Zagreb, Mozaik Event Centar, Slavonska avenija 6/2
KUPI ULAZNICU

Ponuda kotizacija

VIP Full Experience 
8 ulaznica

Pristup svim predavanjima
Piće i zakuska dobrodošlice
Ručak (by zvona catering)
Sva pića tijekom konferencije
Fotografiranje s Jordanom Belfortom
The wolf strikes again party
Poklon paket sponzora
Stol za 8 osoba
1 red do pozornice

7.500 € (56.508,75 kn)

Full Experience 
8 ulaznica

Pristup svim predavanjima
Piće i zakuska dobrodošlice
Ručak (by zvona catering)
Sva pića tijekom konferencije
Fotografiranje s Jordanom Belfortom
The wolf strikes again party
Poklon paket sponzora
Stol za 8 osoba
1 red do pozornice

6.500 € (48.974,25 kn)

Mini Full Experience 
4 ulaznice

Pristup svim predavanjima
Piće i zakuska dobrodošlice
Ručak (by zvona catering)
Sva pića tijekom konferencije
Fotografiranje s Jordanom Belfortom
The wolf strikes again party
Poklon paket sponzora
Stol za 4 osobe
1 red do pozornice

3.500 € (26.370,75 kn)

VIP Learning 
Experience

Sva pića tijekom konferencije
Pristup svim predavanjima
Piće i zakuska dobrodošlice
Ručak (by zvona catering)
Sva pića tijekom konferencije
Poklon paket sponzora
The wolf strikes again party
Osigurano mjesto u prva 3 reda

600€ (4.520,70 kn)

KUPI

Learning 
Experience

Sva pića tijekom konferencije
Pristup svim predavanjima
Piće i zakuska dobrodošlice
Ručak (by zvona catering)
Sva pića tijekom konferencije
Poklon paket sponzora
The wolf strikes again party
Osigurano mjesto u prva 3 reda

500 € (3.767,25 kn)

KUPI

PAKET
Couch + Party Experience

Pristup svim ONLINE predavanjima
Snimka konferencije
Pristup tematskom partyju UŽIVO

129€ (971,95 kn)

99 € (745,92 kn)

KUPI

Couch Experience 
Online Access

Pristup svim ONLINE predavanjima
Snimka konferencije

79€ (595,22 kn)

49 € (369,19 kn)

KUPI

Party Experience
Očekujte Neočekivano

Tematski party
Govor iznenađenja
Odabrana ponuda pića
Gosti iznenađenja

79 € (595,23 kn)

KUPI

The Wolf Strikes Again

The Wolf Strikes Again kruna je Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljen kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, a kojeg zajednički vode Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku Ognjena Bagatina.

Cjelogodišnji eventi u tri hrvatska grada (Zagreb, Split i Rovinj) okupljaju vrhunske prodavače i predavače, čime omogućuju svima iz sektora da budu u toku s najnovijim prodajnim strategijama, a 17. studenoga 2023. u Zagrebu (Mozaik Event Centar, Slavonska avenija 6/II) će kao glavna zvijezda nastupiti prodajni mag Jordan Belfort, danas jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih i prodajnih govornika , a nekada broker i pravi vuk s Wall Streeta.
KUPI ULAZNICU

O PREDAVAČIMA

Jordan Belfort

Belfortova kontroverzna prošlost, kada je zbog manipuliranja tržišta dionica pritvoren na 22 mjeseca uz kaznu od 110 milijuna dolara, postala je globalno poznata nakon što je prema njegovim memoarima, a u režiji legendarnog Martina Scorseseja, 2013. nastao holivudski blockbuster s Leonardom DiCaprijom u glavnoj ulozi, s čak pet nominacija za nagradu Oscar

Knjige The Wolf of Wall Street i Catching the Wolf of Wall Street Belfort je napisao nakon izlaska iz zatvora te je počeo držati motivacijska predavanja. Danas u svojim istupima Belfort otvoreno progovara o svojem sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio kada ju nije imao te važnosti učenja na pogreškama koje je napravio tijekom 1990-ih

Iako se u svojim počecima usredotočio na motivaciju i poslovnu etiku, tijekom godina je počeo govoriti o onome što mu ide najbolje - prodajnim vještinama i trikovima te poduzetništvu

Daniel Disney

THE KING OF LINKEDIN & SOCIAL SELLING

Daniel Disney pomaže tvrtkama i prodajnim timovima da LinkedIn pretvore u stroj za generiranje potencijalnih klijenata, prodaju i prihod koristeći najbolje strategije digitalne prodaje.

S više od 20 godina iskustva u prodaji i više od 25 milijuna funti prihoda ostvarenih putem LinkedIna, vrlo malo drugih ljudi razumije LinkedIn i prodaju na društvenim mrežama kao Daniel Disney.

- The King of Social Selling
- Over 1,000,000 LinkedIn followers
- LinkedIn Sales InSider & Salesforce Top Sales Influencer 2023
- 3 X best selling author
- Global leading LinkedIn & Social selling trainer and consultant

Saša Tenodi

Saša Tenodi je profesor socijalni pedagog, jedini NLP trener pod originalnom licencom na ovim prostorima educiran u SAD-u kod Dr. Richarda Bandlera (2007.) te začetnik NLP zajednice u Hrvatskoj.
U 2010. i 2011. dobio je Superbrand’s certifikate kao jedan od najboljih pružatelja usluga u RH.
2013. godine izdana je njegova prva knjiga „Be Your Better Self: A Hands on Approach To Become Who You Always Wanted to Be“ koja je u kategoriji osobnog razvoja zauzela 1. mjesto na Amazonovoj Top listi u Njemačkoj i Kanadi.
2016. godine završio je Grant Cardone University, business & sales akademiju (SAD).
Od 2017. godine suvoditelj je Surovih strasti – broj 1 audio podcasta u regiji.
Početkom 2019. godine završio je Social Engineering edukaciju pod mentorstvom Christopher Hadnagya (Orlando, SAD).
Od 2021. godine suvoditelj je eCommerce podcasta Nominis te je suvoditelj emisije Prodajni Mindset.

Vedran Sorić

Vedran Sorić prodajni je konzultant s višegodišnjim iskustvom u prodajnom sektoru te vlasnik konzultantske tvrtke Sorbel Group. 
Počeo je raditi već u srednjoj školi te se često “hvali” kako je i na fakultet dolazio službenim autom.
Menadžerskim pozicijama u nekoliko globalnih korporacija te poduzetničkim iskustvom iz tri firme izgradio je status dinamične osobe snažnog nastupa usmjerene na rezultate. Od početka rada u prodaji, a voli reći da je od toga barem 10 godina bilo nesvjesno, prošao je kroz većinu pozicija u prodajnom sektoru - od prodajnog predstavnika, KAM-a, regionalnog voditelja prodaje, voditelja poslovnog razvoja do direktora prodaje i na kraju izvršnog direktora i člana uprave.
Svoje bogato iskustvo prenosi polaznicima svojih predavanja koristeći se brojnim primjerima izazovnih situacija iz prakse. Još od fakulteta gaji posebnu strast prema predavanjima i motivacijskim govorima te je održao više od 1000 in-house predavanja u Hrvatskoj i inozemstvu.
Njegova je najveća strast automobilska industrija (iako vozi Alfu Romeo), a područja interesa su mu razvoj tržišta, razvoj timova, upravljanje vremenom, upravljanje prodajnim timovima te poslovno pripovijedanje kao alat za prijenos znanja. Od 2006. u privatnom se sektoru posvetio detektiranju i rješavanju poduzetničkih izazova kao što su poboljšanje produktivnosti, pojednostavljenje procesa i, naravno, povećanje prodaje.
Redovno se educira kako bi poboljšao vlastite vještine, naučio najnovije strategije i tehnike ili otkrio najnovije tehnologije za digitalnu transformaciju poslovanja (s naglaskom na prodaju). Svojom osobnošću s lakoćom rješava višestruka i složena prodajno-ljudska pitanja vezana uz motivaciju i ostvarenje vrhunskih performansi i zaključuje: “Prodaja je i uvijek će biti srce i duša (i krvotok) bilo kojeg posla.”

Ognjen Bagatin

Ognjen Bagatin serijski je poduzetnik, menadžer i poduzetnički influencer. Suvlasnik je i direktor Poliklinike Sinteza, kao i tvrtke Futura Partners koja ulaže u mala i srednja poduzeća s velikim izvoznim potencijalom. Suvlasnik je Poliklinike Bagatin i Medijske platforme Poduzetnik.
Nakon završenog MBA studija na Cotrugliju, ulazi u predsjedništvo Udruge MBA Croatia, koja okuplja MBA alumnije s više od 15 različitih MBA studija.
Budući da je dugi niz godina Ognjen Bagatin vodio sportske momčadi i klubove kao trener, u korporativnu kulturu svake svoje kompanije nastoji kao lider unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti. Povrh toga, Ognjen je i konzultant za 20-ak klinika u Europi (Češka, Poljska, Estonija, Bugarska, Rumunjska…), kao i u Hrvatskoj, u području medicinskog menadžmenta i zdravstvenog turizma. Aktivan je u nekoliko Izvršnih odbora i Vijeća vezanih za razvoj zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, u kojem vidi ogroman potencijal (Vijeće za medicinski turizam pri HGK, Izvršni odbor za zdravstvo u HUP-u itd.).
Svojim širokim znanjem i iskustvom na brojnim poduzetničkim projektima, intenzivno radi na poticanju poduzetništva kroz različite projekte putem Medijske platforme Poduzetnik, kao što su izdavanje časopisa, pokretanje portala Poduzetnik.biz, organiziranje konferencija „Poduzetnički mindset“ i dviju Youtube emisija – „Poduzetnički mindset“ sa Sašom Cvetojevićem i „Prodajni mindset“ s Vedranom Sorićem i Sašom Tenodijem. Cilj je medijske platforme Poduzetnik učiniti poduzetnike liderima društva, što je ujedno i osobna misija Ognjena Bagatina.

Mila Litvinjenko

Mila Litvinjenko je vlasnik kozmetičke kompanije AURA, njen osnivač I aktivan kreator poslovne politike ove kuće. Rođena u Beogradu, diplomirala je na Filološkom fakultetu Beogradskog univerziteta na Katedri za francuski jezik i književnost. Tečno govori četiri jezika, što joj uz njen preduzetnički duh omogućava uspešnu komunikaciju u poslovnom svetu.

1996. godine pokreće sopstveni posao i osniva kozmetičku kompaniiju pod imenom Aura sa sedistem u Nisu koja broji tim od 110 ljudi. Zahvaljujući zalaganju I konstantnim radom kolektiva Aura 2003. godine dobija ISO standard kvaliteta,a kompletan proizvodni pogon je potpuno renoviran 2012. godine u skladu sa GMP standardom čije je uvođenje u toku. Kompanija je timskim radom, fleksibilnosću I neprekidnim inovativnim idejama uspela da diversifikuje svoj biznis na tržišta Hrvatske, Crne Gore,Bosne I Hercegovine, Makedonije, Bugarske,Grčke,a pregovore odvija I sa drugim evropskim zemljama u nastojanju da se brend proširi širom Evrope. Aura je dobitnih mnogobrojnih nagrada za ovih 27 godina postojanja.

Sinonim za Auru je kvalitetna šminka koja motiviše žene da budu najbolja verzija sebe.

Pored toga što je posvećena svom poslu, Mila u slobodno vreme voli da sluša klasičnu muziku, pasionirana je medicinom, arhitekturom,sportom I adrenalinom.Posebno zadovoljstvo joj predstavlja uživanje u opremanju enterijera.
Smatra da svaka upornost donosi uspeh,kao I da trudom I radom na sebi I svojim idejama možete da postignete uspeh koji vam donosi jaku motivaciju za dalji razvoj.

Ajdin Brković

CEO MonetizeAd-a, poslovni put započinje monetizirajući svoj hobi prelazeći na affiliate marketing i ad tech industriju.

Osnovao je MonetizeAd zajedno s nekadašnjim rivalom Mersadom Vejzovićem, specijalizirajući se za developing, affiliate marketing i monetizaciju internetskog prometa.

Nemanja Antić

Nemanja Antić istaknuti je stručnjak sa bogatim iskustvom i impozantnom karijerom. Sa obrazovanjem iz međunarodne ekonomije i spoljne trgovine sa prestižnog Ekonomskog fakulteta u Beogradu, te MBA diplomom iz finansija i računovodstva sa Šefildskog Univerziteta u Velikoj Britaniji, Nemanja je priznat ekspert u svojoj oblasti. Licencirani broker za trgovinu hartijama od vrednosti.

Military Shop je prepoznatljiva kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom namenske i zaštitne odeće i opreme. Njihovi proizvodi opremaju različite sektore - od policijskih i vojnih jedinica, do komunalnih preduzeća, državnih organa i security firmi. Sa prisustvom na 8 tržišta, ova kompanija je postigla impresivan uspeh. Do sada smo preko e komerca prodali preko 2 miliona artikala pojedinačnim kupcima.

Nemanja će deliti svoje dragoceno finansijsko iskustvo i ulagačko znanje, pružajući vam vredne savete iz sveta ulaganja, plasiranja novca i biznisa, e komerca, marketinga, motivacije, saveta. Ovo je prilika koju ne smete propustiti!

Tajna uspeha: Fokusiranost na posao kao ono glavno čime se bavim u životu, rezilijentnost na probleme u poslu i na privatne izazove, planiranje na dugi rok, ekonomsko obrazovanje, lično iskustvo u biznisu-početi mlad. Spremnosti na rizik. Preuzimanje velike odgovornosti.

Dr. Natko Beck

Vodi Radiološki odjel u Dječjoj bolnici Srebrnjak od 2019. i uvodi nove metode kao što je ultrazvuk pluća. Ranije iskustvo uključuje rad u raznim zdravstvenim institucijama i vođenje start-upa Core Interface, za koji je dobio međunarodna priznanja (2011-2018). Suosnivač vodeče domaće teleradiološke platforme "RDC". Osnivač privatne ordinacije "VR".

Od 2018. godine angažiran u zdravstvenom opismenjavanju preko društvenih mreža, osvojio nagradu "Komunikator godine 2020". Aktivan suorganizator medicinskog summita "Back Together" i TV lice s emisijom "Dr. Beck" na HRT-u. Suosnivač Zaklade Zora za staničnu imunoterapiju. Volontira u slobodno vrijeme s prijenosnim ultrazvukom. Oženjen, otac, tech entuzijast.

Ana Radišić

Ana Radišić je diplomirana pravnica koja je već više od 16 godina dio medijskog svijeta. Ana je TV voditeljica, urednica, kreativna producentica te autorica brojnih projekata, a unazad četiri godine najveći fokus stavlja na svoju poduzetničku priču koju gradi kroz podcast. Naime, Ana je dosad u podcastu ugostila preko sto trideset osoba iz različitih segmenata javnog i društvenog svijeta, kojima je svima zajedničko da svojim primjerom inspiriraju druge. Prva je u Hrvatskoj i regiji napravila šestosatni podcast uživo gdje je ugostila gotovo 20 osoba. Uz to, Ana svake godine na prvi dan ljeta, koji je ujedno i rođendan njezinog podcasta, organizira slavljenički event na kojem se snima i specijalno izdanje podcasta s brojnim gostima.
Kao poduzetnica vodi se probijanjem vlastitih granica, testiranjem novih stvari i postavljanjem novih trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati. U privatno vrijeme Ana uživa uz glazbu, knjige, boravak u prirodi, a nekadašnjoj košarkašici, sport je neizostavan dio svakodnevnice.

Damjan Rudež

Damjan Rudež bivši je profesionalni košarkaš. Tijekom svoje šesnaestogodišnje karijere, igrao je za ukupno trinaest momčadi. Tijekom svog profesionalnog puta bio je dio Hrvatske reprezentacije, predstavljajući zemlju na Olimpijskim igrama u Pekingu, na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, kao i na tri europska prvenstva te Mediteranskim igrama. Trenutno je aktivan student SDA Bocconi - Poslovne škole u Milanu te na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Nakon povlačenja iz aktivnog igranja 2021. prelazi u poslovni svijet, otvorivši svoju tvrtku za sportsko savjetovanje “DR9 International Sports&Media”. Suvlasnik je i direktor “Astoria Productions“ te obavlja ulogu direktora programa “Sunset Sports Media Festival” u Zadru, Hrvatska.
Copyright ©️ 2023 Prodajni Mindset
cross