Milunov prodajni model
Uz već poznati koncept Prodajnog Mindseta gdje su sudionici naviknuti na stalno upoznavanje novih vrijednih poslovnih kontakata, otvaranje novih poslovnih prilika te kao dodani benefit vrhunske hrane i pića uključenih u cijenu sudjelovanja, donosimo i vrijedan sadržaj, a naš sljedeći gost je Toni Milun.

Zašto Toni?

Sigurno Tonija poznajete kao matematičara, možda i kao edukatora o osobnim financijama, no Toni i njegov tim u pozadini skrivaju vrlo interesantnu prodajnu priču. Saznajte prodajne koncepte koji stoje u pozadini Milunovog uspjeha, osvjestite nešto što i sami možete primijeniti, a trenutačno vam je izvan radara. Dođite, poslušajte, naučite, uz to se dobro i zabavite te proširite svoj krug poznanstva.
Zagreb – Sky Office
25. svibnja 2023. u 19 sati
00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi

Na predavanju ćete naučiti:

  • Koje su sve prodajne aktivnosti koje poduzimaju Toni i njegov team kako bi utjecali na B2B i B2C prodaju
  • Od svih marketinških i prodajnih aktivnosti saznajte što najmanje funkcionira, a što je najviše utjecalo na rast Milunove baze i rast prodaje.
  • Koji je utjecaj Newslettera, a koji ATL oglašavanja te koji marketing mix mjerljivo donosi matematički mjerljiv rezultat.
  • Od kojih prodajnih strategija su odustali.
  • Zašto je Toni krenuo i s telefonskom prodajom? Kakvi su prvi dojmovi/rezultati?
KUPI ULAZNICU

O predavaču:

Toni Milun
Toni Milun je nagrađivani profesor matematike i sveučilišni specijalist ekonomije.
2011.godine pokrenuo je obrazovni portal www.tonimilun.com, s više od 2000 besplatnih videolekcija iz matematike a od 2013. godine redovan je gost u obrazovnoj emisiji “Školski sat”, namijenjenoj učenicima osnovne i srednje škole. 2015. godine kao koautor i voditelj pokreće vlastitu emisije “Financijalac”, koja se bavi financijskim opismenjavanjem i emitira na HTV-u.

Njegov najnoviji projekt S Milunom do milijuna? Ima za cilj poboljšati financijsku pismenost građana u Hrvatskoj, počnu odvajati novac za sebe, tj. za svoju budućnost.

Kako je Toni Milun započeo sa svojom pričom, koji je njegov model po kojem prodaje i kako je došao do toga saznajte na eventu 25.05.2023.

O prodajnom mindsetu

Prodajni mindset jedinstven je koncept evenata, edukacije i networkinga osmišljen kako bih vam pomogao da unaprijedite svoje prodajne vještine, budete u toku s najnovijim strategijama vrhunskih prodavača te izgradite svoj network sa 100+ novih kvalitetnih kontakata iz poslovne zajednice.

Evente održavamo u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Rovinju tijekom cijele godine, a kruna koncepta Prodajnog mindseta je MEĐUNARODNA Prodajna konferencija u studenom 2023. godine na kojoj možete očekivati neočekivano.

Cijena ulaznica

Regular  ulaznica

Ulaznica za event
Hrana i piće uključeni u cijenu ulaznice
Panel predavanje
Cigara kao lifestyle radionica (trajanje 2 sata) u sklopu eventa

40 € (301.38 kn)

VIP ulaznica

Ulaznica za event
Hrana i piće uključeni u cijenu ulaznice
Panel predavanje
Cigara kao lifestyle radionica (trajanje 2 sata) u sklopu eventa

69 € (519.88 kn)

Sales klub

6 Regular/VIP ulaznica za evente
Hrana i piće uključeni u cijenu ulaznice
6 predavanja
Pristup online sales klubu do 31.12.2023.
Poklon kupon u vrijednosti 60 eura za NLP edukacije *kupon je prenosiv na drugu osobu
Ukupna ušteda: do 238 eura
Cigara kao lifestyle radionica (trajanje 2 sata) u sklopu eventa

Sponzori

Copyright ©️ 2023 Prodajni Mindset
cross